top of page

Om Margerit

 

 

Jeg hedder Annette Rasmussen og har syet dragter til gymnastik og dans i snart 25 år. Interessen for at sy gymnastiktøj startede da mine egne døtre gik til gymnastik. I begyndelsen syede jeg til AMC dragter, sidenhen direkte til foreninger og gymnaster. Igennem årene har jeg syet til alt fra puslingehold til efterskolehold og tophold indenfor Teamgym. Alle dragter bliver syet I Danmark på min egen systue samt en ekstern systue i nærheden.

 

Hos Margerit får du altid:

  • Høj kvalitet og komfort

  • God og professionel service 

  • Levering til tiden

 

Jeg har ingen onlineshop, da det meste er special bestillinger, men jeg har nogle rest og basisdragter bl.a. mine meget populære hotpans, der kan bestilles enkeltvis.

 

INDIVIDUELLE DESIGNS

Jeg er gerne behjælpelig med forslag til dragter, men syer ligeså gerne efter egne ønsker. Send mig en tegning af jeres ideer til dragter - jeg nyder at have et tæt samarbejde med jer om udformningen af disse således, at alle får deres individuelle design.

 

PRODUKTER

Jeg tilbyder en lang række forskellige designs og udtryk. Som noget nyt i år forhandler jeg ID ́s produkter der bl.a. består af hættetrøjer, active t-shirt og Geyser løbetøj. Se en del af udvalget under fanen brochure, eller kontakt mig hvis du har specielle ønsker.

 

Swarowskisten

Desuden sætter jeg rhinsten på tøjet. Jeg bruger ægte Swarowskisten, der bliver varmet på og har en flot glans og god holdbarhed. De giver et flot spil i lyset og er meget brugt indenfor bl.a. Teamgym.

 

Transfertryk

Hvis I ønsker tekst eller logo på jeres dragter eller holdtrøjer, kan jeg påsætte transfertryk i en eller flere farver. Trykket er strækbart, så det ikke "knækker" (min. bestilling er 10 tryk).

 

Folietryk

Ligeledes tilbyder jeg folietryk uden dyre startomkostninger, hvis du f.eks. skal bruge en enkelt T-shirt til polterabend, events eller bare ønsker en t-shirt med dit yndlings citat.

Langt de fleste skrifttyper i Word kan benyttes. 

 

Sublimationsprint

Som noget nyt kan jeg lave sublimationsprint, et tryk der går ind i stoffet, så det ikke får en plastikagtig overflade. Det kan dog kun trykkes på hvide stoffer med min. 70% polyester, som eksempelvis alle Active t-shirts.

Det kan desuden påsættes krus, sparebøsser, forklæder, pudebetræk samt meget andet.

Alt hvad du kan printe i en almindelig printer kan også anvendes som sublimationsprint.

 

Jeg glæder mig til vores fremtidige samarbejde 

Annette

 

 

 

 
 

 

 
Rhinsten/swarowskisten kan varmes på dragter for flot effekt
bottom of page